جشنواره میوه انار در ولایت کاپیسا برگزار شد

mail-admin
Thu, Nov 03 2022 11:38 AM
جشنواره میوه انار در ولایت کاپیسا برگزار شد

۱۲ عقرب ۱۴۰۱ه‍.ش
جشنواره زراعتی و فرهنگی انار تگاب از سوی  ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا و ریاست اطلاعات و فرهنگ این ولایت به همکاری موسسه فرهنگی و اجتماعی IPSO در تالار ولسوالی تگاب برگزار شد.
دراین محفل، مولوی مرتضی خالد ولسوال تگاب، مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، مولوی کریم الله وثیق رئیس اطلاعات و فرهنگ، مولوی زاهد مسوول استخبارات داخلی تگاب، محمد اکرم خاموش رئیس انجمن شعرا و نویسندگان کاپیسا، نصرت الله نصرت امین زاده آمر فرهنگ و گردشگری ریاست اطلاعات و فرهنگ، مسوول و اعضای فرهنگی IPSO ، فرهنگیان، بزرگان، جوانان و برخی از علاقمندان فرهنگ و ادب اشتراک داشتند.
 مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از حضور گرم مقامات، مردم و فرهنگیان در این محفل استقبال نموده و گفت: "خوشحال هستم که امروز دریک فضای امن محفل فرهنگی در مورد انار خوش مزه تگاب از جانب ریاست اطلاعات و فرهنگ برگزار شده است، انار تگاب نه تنها در سطح افغانستان بلکه در سطح آسیا و تمام جهان شهرت دارد و ما ازطریق اداره ولایتی و همچنان مقام وزارت زراعت در مورد حاصلات انار تگاب با موسسات و نهاد های داخلی و بین‌المللی صحبت نموده ایم تا آنها دهاقین و باغداران ما را حمایت نمایند تا باشد حاصلات انار بگونه درست آن پروسس و به بازارهای داخلی و خارجی  عرضه گردد."
سپس مولوی مرتضی خالد ولسوال تگاب ضمن اظهار خوش آمدید به مهمانان پیرامون محفل صحبت نموده گفت: اداره ولسوالی از برگزار کننده های این برنامه تشکر می‌کند، بدون شک که انار یکی از سرمایه‌های تگاب است وما مصمم هستیم تا از دهاقین وباغ داران حمایت کنیم تا باشد محصولات خود را به بازار های داخلی وخارجی عرضه نمایند.
بعد از آن محمد اکرم خاموش رئیس انجمن شعرا و نویسندگان کاپیسا ضمن خوانش اشعار خود، از ریاست اطلاعات و فرهنگ و کانتینر فرهنگی IPSO  تشکر کرد که این برنامه را برگزار کردند تا باشد مردم افغانستان و جهانیان درمورد انار خوش مزه تگاب بیشتر آشنا شوند.
همچنان حاجی میر سعید خان یکی از تجاران انار در تگاب ضمن ابراز تشکر از برگزار کننده های این محفل، از مسوولان خواست تا زمینه را برای دهاقین و باغداران مساعد بسازند تا باشد فراوردهای زراعتی مخصوصا انار تگاب پروسس و به بازار عرضه نمایند.
در اخیر محفل مولوی رفیع الله رفیعی، استاد تراب ترابی، مولوی نجیب احمد زندانی، محمد داود روان و محمد مزغم شاد از شاعران و فرهنگیان محفل بودند که سروده های خویش را تحت عناوین مختلف به بخصوص میوه خوش مزه تگاب بخوانش گرفتند.

Latest news

Sat, Feb 01 2025 11:27 AM
Background image

ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت په خپلو فارمونو کې د مېوو بڼونه جوړ کړي 

۱۳ سلواغه ۱۴۰۳ه‍.ش
۳ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۶ه‍.ق
ننګرهار وادي کرنیز امارتي شرکت په خپلو څلور ګونو فارمونو کې د مالټو، زيتونو، ليمو، خرما او نورو مېوو بڼونه جوړ کړي دي.  
دغه کرنيزه پروژه،. . .

Mon, Jul 01 2024 8:57 AM
Background image

د خوست کرنې ریاست څېړنیز فارم کې زده کړیالانو ته د عملي زده کړې زمینه برابره شوې

۱۱ چنګاښ ۱۴۰۳ه‍.ش
۲۴ ذی‌الحِجّة ۱۴۴۵ه‍.ق
د خوست ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند څېړنیز فارم کې د کرنې پوهنځۍ زده کړیالانو ته په عملي او نظري ډول د زده کړې زمینه برابره. . .

Thu, Mar 02 2023 7:16 PM
Background image

Meeting of the Minister of Agriculture with the Ambassador of Turkey


 2 March 2023
Mawlavi Ataullah Omari, the Minister of Agriculture, Irrigation and Livestock, met with Jihad Ergin Ay, the Turkish Ambassador to Afghanistan, and discussed bilateral. . .

BACK TO NEWS