سفر سرپرست وزارت زراعت به هرات؛ پنج مرکز جمع‌آوری شیر در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۳ - ۱۳:۲۶
سفر سرپرست وزارت زراعت به هرات؛ پنج مرکز جمع‌آوری شیر در هرات به بهره‌برداری سپرده شد
۱۳ میزان ۱۳۹۹
پنج مرکز پروسس شیر در ولسوالی‌های انجیل، گذره و کرخ ولایت هرات، توسط داکتر انوارالحق احدی سرپرست وزارت زراعت در سفری به این ولایت به بهره‌برداری رسید.
نگهداری صحی شیر تولیدی مالداران، فراهم‌سازی بازار فروش برای ۸۰۰ مالدار و اشتغال‌زایی از پیامدهای ساخت این مرکزها است.
ظرفیت مجموعی این مرکزهای جمع‌آوری شیر بالای حدود هشت متریک تن است.
این مرکزها توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت «NHLP» و به هزینه‌ی جمعی ۱۲.۵ میلیون افغانی ساخته شده است.

 

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها