بیش از دو هزار زن در جوزجان مصروف زراعت هستند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۵/۲۱ - ۱۴:۷
بیش از دو هزار زن در جوزجان مصروف زراعت هستند
 
۲۱ اسد ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری خود، زمینه‌ی کار در مزرعه را برای بالاتر از دو هزار زن در دو ولسوالی این ولایت به شمول شبرغان، مرکز این ولایت فراهم ساخته است.
این زنان در قالب پروژه‌های باغچه‌های خانه‌گی مصروف کار اند. به زنان زراعت‌پیشه‌ی جوزجان، توسط کارمندان پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، تمامی شیوه‌های کشت، پرورش، و رفع حاصل انواع مختلف سبزیجات آموزش داده می‌شود و در حال حاضر این خانم‌ها، مصروف کار در مزرعه هستند.
این خانم‌ها که اکثریت‌شان خانم‌های خانه هستند، از نبود زمینه‌های کاریابی رنج می‌بردند، حالا به خاطر دریافت شغل درآمدزا، از فعالیت‌های وزارت زراعت تمجید می‌کنند و بر گسترش این نوع خدمات، در مناطق بیش‌تر ولایت جوزجان تأکید دارند.
وزارت زراعت از طریق برنامه ملی باغداری و مالداری، برای این خانم‌ها تخم ۱۶ نوع سبزی توزیع و برای شماری از این خانم‌ها گل‌خانه‌هایی با سایزهای مختلف و نیز مراکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات ساخته است.
با توجه به فعالیت‌های‌شان، شور و شوق زنان جوزجانی برای کار در بخش زراعت و مالداری ستایش‌برانگیز است.
شماری از این زنان زراعت‌پیشه، بر گسترش هر چه بیش‌تر کمک‌های وزارت زراعت برای خانم‌ها در ولسوالی‌های دورافتاده این ولایت هم‌مانند قرقین، خماب و درزاب تاکید می‌کنند.
آن‌ها می‌گویند یکی از راه‌هایی که تا حال خانم‌ها توانسته‌اند در کنار مردان خانواده در زنده‌گی‌شان تغییر مثبت ایجاد کنند، کار در مزرعه و در بخش باغچه‌های خانه‌گی است.
قابل یادآوری است که پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت از چندین سال به این طرف، کار در بخش ساخت باغچه‌های خانه‌گی برای زنان را در جوزجان آغاز کرده بود که هزاران زن دیگر نیز در گذشته از این نوع خدمات مستفید شده‌اند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها