از ۱۵۰ متقاضی کار امتحان گرفته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۲ - ۱۵:۵۲
از ۱۵۰ متقاضی کار امتحان گرفته شد

۲ دلو ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از ۱۵۰ متقاضی کار برای استخدام من‌حیث کارمند ساحه‌ای در ولایت‌های لوگر، کابل، پروان و بغلان، امروز در مقر این وزارت امتحان گرفت.
وزارت زراعت، ۴۰ تن را به عنوان کارمند ساحه‌ای از طریق پروژه زراعت و مالداری به اشتراک مردم(کلپ)، در چهار ولایت استخدام می‌کند. کارمندانی که جدیداً استخدام می‌شوند، مسوولیت دارند تا دهقانان را درباره زراعت معاصر آموزش دهند. کسانی که استخدام خواهند شد، قبل از اعزام به ساحه، یک برنامه آموزشی کوتاه‌مدت را سپری خواهند کرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها