کار عملی‌سازی ۸۳ پروژه آبیاری و باغداری در ولایت‌های شمالی تکمیل شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۲/۲۰ - ۱۵:۱۲
 کار عملی‌سازی ۸۳ پروژه آبیاری و باغداری در ولایت‌های شمالی تکمیل شد

۲۰ حوت ۱۳۹۸
وزارت زراعت آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری‌اش کار ۸۳ پروژه در زمینه‌ی آبیاری و باغداری را که سال گذشته‌ی میلادی در ولایت‌های شمالی آغاز کرده بود، تکمیل کرد.
از میان ۸۳ پروژه‌ی یاد شده، ۵۳ تای آن ساخت کشمش‌خانه‌ی عصری، چهار تای آن، ساخت کنترلی آب، ۲۰ تای آن ساخت حوض خاکی، ۱۳ تای آن ساخت مایکروکجمینت و سه تای دیگر آن، ایجاد مرکز تولید ورمی‌کمپوست (کود عضوی) می‌باشد.
به گفته‌ی مسوولان در پروژه ملی باغداری و مالداری زون شمال این پروژه‌ها با ۵۰ درصد سهم دهقانان و پنجاه فی‌صد سهم وزارت زراعت در ولایات بلخ، جوزجان، سرپل، سمنگان و فاریاب ساخته شده و مورد استفاده مالکان آن قرار گرفته است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تا اکنون از طریق پروژه ملی باغداری و مالداری‌اش، در زون شمال نزدیک به دو هزار پروژه‌ی آبیاری و ساخت کشمش‌خانه‌ی عصری را تکمیل کرده که از این طریق هزاران جریب زمین آبیاری شده و در عین حال از ساختمان کشمش‌خانه‌ها ده‌ها تن کشمش با کیفیت نیز تولید شده و به قیمت مناسب در بازارهای داخلی و خارجی فروخته شده است.
شماری از مستفدشده‌گان این پروژه‌ها ضمن سپاسگزاری از این برنامه‌های پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری بر ادامه این پروژه‌ی ملی و ارزنده تاکید دارند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۴:۴۰
Background image

نورستان ته د مچیو روزنکو پام ور اوښتی

د بزگر اونیزه | نورالله پتمن 
هېواد کې په دې ورستیو کالونو کې د مچیو روزنې او شاتو تولید لپاره د هېواد په بېلابېلو ولایتونو کې هڅې چټکې شوي دي، چې هر کال ترې په زیاته کچه لوړ کیفت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۱ - ۱۲:۲۲
Background image

د ننګرهار وادي کرنیز شرکت سره د عصري ماشینونو او توکو مرسته وشوه

۲۱ زمری ۱۴۰۰
د ننګرهار کانال د زېرمو د بیارغونې پروژه  (NVDA) د ننګرها وادي کرنیز شرکت سره د یوشمېر عصري کرنیزو ماشینونو او توکو مرسته وکړه.
په دغو توکو کې  پنځه عرادې د اوبو سيار واټر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۶:۵۶
Background image

بغلان کې د رومي بانجانو سږني حاصلات ډېر شوې

۲۰ زمری ۱۴۰۰
د بغلان ولایت د رومي بانجانو سږني حاصلات د تېرکال په پرتله د پام وړ زیات شوي دي.
بغلان د رومي بانجانو کرکېلي لپاره مناسبه اوبه او هوا لري او په دې وروستیو کالونو کې په دې. . .

بازگشت